Încărcare INSTANTĂ pentru site-urile optimizate și maxim 3 secunde pentru cele neoptimizate !*Banii înapoi în 30 de zile dacă nu ești mulțumit !Site-uri găzduite la noi: Convinge-te singur !

Cum afli dacă serverul tău merge încet ?

Testează aici:

https://developers.google.com/speed/pagespeed

https://www.dotcom-tools.com/website-speed-test.aspxAfișarea site-ului tău în Google depinde de viteza lui de încărcare !Alege unul din pachetele de superviteza !

Ce pachet ar trebui sa aleg ?

Basic plan: Daca ai un site de prezentare, un blog sau un magazin online mai mic, acest pachet este ideal pentru tine. In cazul in care traficul tau va creste, vei putea opta pentru urmatorul pachet. In acest pachet se incadreaza majoritatea site-urilor de prezentare. Trecerea la alt plan de hosting este motiv de bucurie. De ce ? Pentru ca mai mult trafic inseamna mai multe vanzari, mai multi clienti.Premium plan: Daca ai 2-3 site-uri de prezentare, acest pachet este bun pentru tine. Este potrivit si daca intentionezi sa faci promovare site-ului tau. In felul acesta te asiguri ca ajungi mai greu la limita de trafic.

Advanced plan: Acest plan este bun pentru un magazin online care are trafic sau care urmeaza sa aiba trafic prin promovare puternica. Poti pune si multiple site-uri de prezentare sau blog-uri. Daca ai ajuns cu business-ul tau la acest pachet, FELICITARI, inseamna ca online-ul este profitabil pentru tine.

Business plan: La acest plan nu-ti mai pui probleme de numarul de produse pe care il are un magazin online si nici cate fisiere incarci intr-un site de prezentare. Daca ajungi la acest pachet si depasesti limitele lui, inseamna ca business-ul tau are o alta dimensiune. Urmatorul pas este sa trecem la VPN ( Virtual Private Server )

Ce reprezintă spațiul de stocare și traficul lunar ?

Spațiul de stocare este similar cu cel din calculatorul tău. Cu cât website-ul conține mai multe fișiere, poze și alte documente, cu atât acesta se va umple.Traficul lunar reprezintă un contor asupra transferului de date ce are loc între vizitatorii tăi și serverul nostru. În medie o pagină web de rând are în jur de 2mb. În schimb, o pagină bine optimizată nu ar trebui să depașească 0.5-1mb.

Nu te lăsa păcălit !

Mulți furnizori de servicii de hosting pretind că oferă spațiu de stocare și trafic lunar nelimitat. Realitatea este însă că vei fi oricum limitat la numarul de fisiere, la procesor sau in alta maniera care te obliga imediat sa faci Upgrade.

 

La noi primești exact ce iți promitem !

*(Viteza de raspuns a serverului depinde de dispozitivul utilizat si conexiunea la internet.)*

Ai întrebări ? Așteptăm să ne contactezi.

Asistenta

0747-938-915

tehnic@hostideea.ro

Vanzari

0752-134-074

office@hostideea.ro

Vorbeste cu noi pe chat

Click pentru a vorbi

Sau folosește acest formular

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.