Beneficii HostIdeea

  • Serverele pozitionate in nodul de legatura Europa – Restul lumii
  • Indexarea site-ului mai rapida in motoarele de cautare (Google, Bing, Yahoo, etc.)
  • Cel mai prietenos panou de administrare (cPanel)
  • Server alimentat de energie eoliana
  • Cele mai updatate servere la noile tehnologii si scripturi
  • 12 conexiuni la internet pentru prezenta permanenta in online
  • Compatilitate maxima cu toate platformele online
  • Cel mai bun raport calitate-pret

Utilizati cele mai bune aplicatii de pe Web!

Fie că doriti sa creati un blog, sa incepeti un forum, sa folositi un CMS, un wiki, sa incarcati propria galerie foto, sau sa vindeti online cu un magazin de e-commerce, puteti face acest lucru rapid si usor prin intermediul nostru. Deoarece rulam pe Linux, Apache, MySQL, PHP si, mii de aplicatii si software-uri existente sunt compatibile.

Gazduire Wordpress

Gazduire de mare viteza Wordpress
Vrei sa incepi un blog, sau vrei o casa mai buna pentru blog-ul existent? Nu cauta mai mult decat WordPress combinat cu Auto WordPress Installer-ul nostru, si mediul compatibil de gazduire WordPress.

Gazduire Joomla

Gazduire pentru Joomla
Sprijinim pe deplin Joomla, un CMS foarte puternic si personalizabil. O mare varietate de plugin-uri permite o funcționalitate sporita, asigurand ca site-ul dvs. ramane scalabil si dinamic pentru anii care vor veni.

Gazduire Drupal

Gazduire Drupal
Dezvolta-ti site-ul pe CMS-ul Drupal cu noi! Drupal ofera un nivel ridicat de personalizare si control asupra aspectului site-ului tau. Numeroasele teme si plugin-uri care sunt disponibile permit optiuni aproape nelimitate.

Gazduire Magento

Gazduire Magento
Incepe sa vinzi online astazi cu propriul magazin de comert electronic facut de noi si Magento. Planul nostru de afaceri va oferă tot ce aveti nevoie pentru a instala automat Magento.

Gazduire Wiki

Gazduire Site Wiki
Chiar dacă site-ul dvs. nu va deveni următorul Wikipedia, wiki-urile sunt in continuare o modalitate foarte buna de a permite mai multor persoane sa contribuie si sa actualizeze informatiile pe un site web. Noi sustinem cele mai populare softuri wiki, inclusiv: MediaWiki, TikiWiki, PmWiki si WikkaWiki.

Gazduire phpPP

Gazduire PHP phpBB
Gazduieste comunitatea ta cu noi si softul open source (gratuit) phpBB forum. Este usor de configurat si poate fi instalat in cateva secunde.
 

Instalari la 1-Click distanta cu QuickInstall!

QuickInstall este modul simplu de instalat si actualizat în mod automat software-ul gratuit pentru contul dumnevoastra. In prezent, peste 75 de scripturi sunt disponibile si pot fi instalate cu doar un clic. Ai deja un site web gazduit in alta parte? Inscrie-te la noi, si iti vom transfera intregul site gratis!