Acord De Utilizare ( A.D.U.)

Ce trebuie sa stiti inainte de a folosi serviciile Hostideea

Partile contractante

Prezentul document reprezentand Acord de Utilizare, este Contractul de Furnizare Servicii de gazduire pe servere virtuale, denumit in continuare „A.D.U.”.

Prezentul A.D.U. este incheiat intre dumneavoastra (numit in continuare „dvs”, „al dvs.” sau „beneficiar”) in calitate de beneficiar si S.C. PERFECT IDEEA S.R.L-D. (numit in continuare „nostru”, „al nostru”, „HOST IDEEA” sau „furnizor”) in calitate de furnizor de servicii de gazduire (gazduire de tip shared, servere virtuale sau servere dedicate). Folosirea serviciilor noastre constituie subiectul prezentului contract (ADU).

S.C. Perfect Ideea S.R.L.-D cu sediul social in sat Horpaz, Comuna Miroslava, (localitatea), str. Noua, nr. 109, judetul Iasi, înregistrată la Oficiul Registrului Comertului Iasi, sub nr. J22/928/04.06.2014 din 05 iunie 2014, cod fiscal nr. 33240980, Capital social: 200,00 lei, Banca: ING BANK, cont Bancar: RO39INGB0000999904380632.

S-a incheiat prezentul Contract, ale carui prevederi si clauze, convenite in virtutea dreptului libertatii contractuale, au fost stabilite prin acordul nostru comun si cu respectarea legii. Prezentul contact (ADU) serveste ca baza legala pentru toate serviciile furnizate de HOST IDEEA.

HOST IDEEA isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului ADU, incluzand, dar nelimitandu-se la acestea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de functionare, utilizare / comportament a clientilor in raport cu imaginea, angajatii HOST IDEEA. HOST IDEEA poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile. Indiferent de comunicarile/instiintarile anterioare, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul Dvs. asupra acestor modificari. Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul ADU, precum si corectitudinea datelor furnizate de Dvs. sunt in intregime responsabiliatea Beneficiarului.

Prin completarea formularului de comanda si bifarea casutei „da” sunt de acord cu termeni si conditiile de utilizare :
1. reprezinta o garantie ca sunteti persoana fizica, ca aveti implinita varsta de 18 ani. in cazul in care reprezentati o persoana juridica, parteneriat sau orice alta forma juridica de organizare in conformitate cu standardele de comert inregistrarea dvs. este o garantie.
2. sunteti de acord sa furnizati in formularul de comanda informatii corecte, clare si reale, incluzand orice tip de informatie necesara pentru conditiile de plata si va angajati sa actualizati in mod corect si permanent prezentele informatii. prin completarea formularului de comanda va exprimati acordul expres pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru onorarea comenzilor depuse. prin completarea formularului de comanda va exprimati expres si neechivoc consimtamantul pentru o prelucrare ulterioara a datelor cu caracter personal in scopuri similare celor pentru care au fost puse la dispozitia societatii noastre.
3. reprezinta si garanteaza ca aveti autoritatea de a utiliza serviciile conform prezentului ADU. in cazul in care nu sunteti de acord / nu va manifestati acordul asupra termenilor sau oricaror altor modificari, singura optiune este aceea de a notifica departamentul plati asupra dorintei de a rezilia unilateral prezentul ADU.

Obiectul contractului

Obiectul contractului il constituie furnizarea de catre HOST IDEEA a urmatoarelor servicii:

 • Gazduirea siteului sau a siteurilor web contractate.
 • Asistenta tehnica online si/sau telefonica in cazuri exceptionale pentru utilizarea serviciilor de gazduire a siteurilor web.
 • Inchirierea de servere dedicate.
 • Inchirierea de servere virtuale.
 • Vanzarea de certificate SSL.

Valoarea serviciilor si termenii de plata

HOST IDEEA va emite facturi proforme pe baza carora va trebui sa achitati contravaloarea Serviciului contactat. Frecventa de facturare o veti alege dumneavoastra, initial prin intermediul formularului de comanda, iar apoi printr-o solicitare adresata departamentului Plati in scris prin transmiterea unui tichet din aria de client sau prin fax.

Plata efectuata valabil nu are caracter returnabil, nici in cazul in care renuntati anticipat la serviciile de gazduire decat in primele 30 de zile de valabilitate a contractului. Preturile promovate de HOST IDEEA sunt exprimate in EURO, iar pe factura finala suma va fi in RON.

In caz de neplata HOST IDEEA are dreptul de a intrerupe furnizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Prin intreruperea serviciului se intelege SUSPENDAREA sau STERGEREA definitiva a contului de pe serverele HOST IDEEA. Decizia asupra formei de intrerupere a serviciului apartine in exclusivitate furnizorului. Prin neplata serviciilor furnizate beneficiarul renunta in mod expres la alte drepturi si protectie legala.

Trecerea la un abonament superior sau inferior se poate face in orice moment, conform posibilitatii tehnice a furnizorului la acel moment si conform regulilor stabilite prin prezentul ADU sau afisate public in sectiunea Intrebari Frecvente.

Activarea serviciilor de gazduire, pachetele de enduser sau reseller se face maxim 15 minute de la confirmare platii de catre banca furnizorului. HOST IDEEA poate schimba oricand tarifele pentru serviciul de gazduire, sau bazele pe care se determina orice taxa sau sa instituie orice noua taxa. In caz de reinoire preturile pot fi schimbate fara nici o modificare prealabila.

Perioada contractuala incepe din data in care serviciul dumneavoastra a fost activat, si ramane valabila pentru perioada selectata de dumneavoastra in formularul de comanda. In cazul in care doriti sa renuntati la Serviciul furnizat de HOST IDEEA trebuie sa anuntati HOST IDEEA (departamentul plati) despre asta in scris prin tichet sau fax.

Renuntarea la serviciile contractate

HOST IDEEA poate inceta furnizarea serviciului contractat de catre beneficiar, imediat, irevocabil si fara notificare prealabila, daca:

 • Dvs. nu ati respectat, violat sau ati tratat necorespunzator prezentul regulament, incluzand orice alte regulament HOST IDEEA sau nu ati respectat legea romana aplicabila.
 • Dvs. ati furnizat la inregistrare informatii false.
 • Dvs. nu ati respectat conditiile referitoare la acuratetea, claritatea si validitatea datelor de inregistrare.
 • Dvs. nu ati raspuns comunicarilor trimise pe adresa de email declarata la inregistrare.
 • Dvs. sunteti angajat in activitati ilegale, frauduloase sau orice tip de activitati – vanzarea de produse sau servicii care intra in incidenta legii.
 • Dvs., un reprezentant/angajat al dumneavoastra, un partener (persoana juridica sau persoana fizica) sau un reprezentant/angajat al unui partener este implicat in nume personal sau ca reprezentant legal in activitati care sa prejudiciezae drepturile sau reputatia HOST IDEEA.
 • Dvs. nu ati achitat valoarea serviciului contractat.

Orice incetare a serviciilor oferite de HOST IDEEA are afecte imediate. HOST IDEEA poate optional sa notifice clientul asupra incetarii furnizarii serviciilor.

Aditional termenilor mentionati mai sus orice parte a acestei conventii poate denunta prezentatul ADU daca:

 • Orice parte nu respecta termenii si conditiile prezentului regulament si nu depune toate diligentele necesare pentru a remedia situatia aparuta in timp de 30 de zile de la primirea preavizului de la cealalta parte, exceptand cazul nerespectarii obligatiei de plata, si neonorarea obligatiei timp de 5 zile calendaristice din momentul instiintarii primite de la HOST IDEEA.
 • Cealalta parte este declarata in stare de faliment si s-a pornit actiunea de lichidare judiciara.
 • Cealalta parte este declarata in stare de faliment si s-a pornit actiunea de lichidare judiciara daca procedura nu e retrasa timp de 60 de zile de la incepere.

In cazul in care o autoritate statala aduce argumente solide care incrimineaza prezentul ADU si serviciul, aducand prejudicii ordinii de drept HOST IDEEA poate suspenda serviciul fara alte obligatii aferente.

In cazul in care HOST IDEEA suspenda doar o parte a Serviciului Dvs., ca urmare a nerespectarii ADU, aceasta nu suspenda obligatia Dvs. de a plati taxele in intregime. In cazul in care HOST IDEEA suspenda intregul Serviciu sunteti obligat la plata taxelor aferente utilizarii serviciului pana la data mentionata in acordul de inregistrare, taxe aplicabile si in cazul suspendarii inainte de termen. In cazul in care HOST IDEEA suspenda intregul serviciu pe motiv de neplata a serviciilor de gazduire, pentru reactivarea serviciul sunteti obligat, la plata facturii sau dupa caz a facturilor restante.

Renuntati in mod expres la alte drepturi si protectie legala si conditii care ar putea fi in conflict cu termenii prevazuti in ADU.

Proprietatea informatiilor din cont de gazduire

Accesul la contul de gazduire pe serverele HOST IDEEA se face prin intermediul unui nume de utilizator si o parola transmise de catre HOST IDEEA in momentul activarii contului de gazduire. Sunteti de acord sa pastrati aceasta parola confidentiala.

Sunteti responsabil de mentinerea securitatii contului Dvs. si sunteti raspunzator pe deplin de toate activitatile ce se desfasoara in contul Dvs. si orice actiuni efectuate in legatura cu numele domeniului Dvs. inclusiv cu cele efectuate de userii adreselor de email de pe domeniul Dvs. sau de actiunile partenerilor (reprezentati legali sau angajatii acestora) angajati in realizarea/intretinerea si sau promovarea siteului Dvs.

Sunteti de acord sa anuntati HOST IDEEA de orice acces neautorizat sau alte brese de securitate. HOST IDEEA nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierdere sau paguba care tine de posibilitatea Dvs. de a o remedia. Luati cunostinta si sunteti de acord ca sub nici o forma HOST IDEEA nu este raspunzator, in nici un mod, pentru actiunile sau omisiunile dvs. sau ale utilizatorilor resurselor contului de gazduire, carora dvs. le dati acces, nici chiar in cazul pagubelor produse in orice fel de acestia datorita unor actiuni sau omisiuni. In cazul in care vor trebui platite unele sume de bani cu titlu de despagubiri sau amenzi si nu numai, dvs. veti fi obligat sa platiti aceste sume de bani, si nu HOST IDEEA.

Dvs. sau partenerii sau reprezentatii partenerilor carora le-ati permis accesul la contul de gazduire nu pot utiliza reteaua HOST IDEEA pentru a incerca sa evite autentificarea sau sa pacaleasca securitatea oricarui server, retea sau a altui cont. Aceasta include, dar nu se limiteaza numai la: accesarea datelor care nu sunt destinate clientului, logarea la un server sau la un cont pentru care clientul nu are accesul autorizat, spargerea parolelor, verificarea securitatii altor retele cautand slabiciunile sau incalcarea altor politici de securitate ale organizatiei.

Dvs., partenerii sau reprezentatii partenerilor carora le-ati permis accesul la contul de gazduire, nu au dreptul de a incerca sa impiedice sau sa opreasca serviciul oricarui utilizator, server sau retea. Aceasta include, dar nu se limiteaza la atacuride tipul denial of service, mail bombing sau alte incercari deliberate de a bloca un server sau o retea. HOST IDEEA va coopera cu autoritatile care investigheaza incalcarea securitatii sistemelor sau retelelor altor site-uri, inclusiv cu autoritatile care investigheaza fapte penale. Utilizatorii care incalca securitatea sistemelor sau retelelor pot fi trasi la raspundere prin procese civile sau penale.

Utilizarea serviciului

Toate serviciile oferite de HOST IDEEA pot fi utilizate numai in scopuri legale. Sunt interzise transmiterea, stocarea sau prezentarea de informatii, date sau materiale care incalca legile romanesti si internationale. Printre acestea putem enumera, dar nu ne limitam numai la: materiale copiate fara permisiunea proprietarilor, materiale care profereaza amenintari sau cu caracter obscen, materiale „numai pentru adulti”, materiale protejate de secrete comerciale sau cu un alt statut.

Clientul este de acord sa nu ceara despagubiri si sa nu traga la raspundere HOST IDEEA pentru nici o pretentie rezultata din utilizarea serviciului care prejudiciaza clientul sau o terta parte.

Nota: Pornografia cu copii este interzisa pe serverele noastre. Aceasta interdictie este valabila si pentru toate site-urile care promoveaza activitati ilegale sau contin materiale care pot aduce prejudicii serverelornoastre sau oricaror altor servere de pe Internet. Link-urile catre astfel de materiale sunt de asemenea interzise.

HOST IDEEA este singura autoritate in masura sa hotarasca ce materiale constituie o incalcare a acestei prevederi. Clientul trebuie de asemenea sa ia nota ca distribuirea si/sau transmiterea de mesaje sau materiale obscene, indecente sau care incalca legile bunei cuviinte si ale decentei pot fi pedepsite de legile in vigoare.

Cateva exemple de materiale sau link-uri care nu sunt acceptabile:

 • Software piratat.
 • Programe sau arhive pentru hackeri.
 • Site-uri de Warez.
 • Proxy, si platforme proxy.
 • Pornografie, si materiale pentru adulti.
 • Software pentru trimiterea de email-uri nedorite (SPAM).
 • Download mp3, filme pentru care Dvs. nu aveti acordul proprietarului drepturilor de autor.

In acest moment nu permitem:

 • Rularea de software pentru IRC gen eggdrop sau BitchX.
 • Chat Room-uri proprii fiecarui client.
 • Programe care ruleaza in continuu in background.

Aditional, nu aveti voie sa postati, trimiteti sau sa retransmiteti sau stocati materiale cu ajutorul contului de gazduire pe care HOST IDEEA considera ca:

 • Violeaza o lege sau regulament local sau strain.
 • Este amenintator, obscen, indecent, defaimator sau poate afecata un individ, grup sau entitate.
 • Violeaza dreptul oricarei persoane, inclusiv drepturile protejate de copyright, secretul comercial, inventii sau alte drepturi de proprietate intelectuala, precum si instalarea sau distribuirea de software „pirat” la alte produse care nu au licenta potrivita pentru utilizare, aceste exemple nu sunt limitative si se refera inclusiv la linkuri care asemenea servere.

Sunteti de acord sa NU:

 • Uploadati, postati, transmiteti sau sa faceti disponibil (referire) prin alt mod Continut continut care este ilegal, daunator, amenintator, abuziv, hartuitor, defaimator, vulgar, obscen, calomnios, care incalca intimitatea altora, cu caracter pentru adulti, rasial, etnic sau in alt mod condamnabil.
 • Prejudiciati minorii in orice fel.
 • Asumati identitatea altei persoane fizice sau juridice, chiar si a unui oficial HOST IDEEA, conducator de forum, ghid sau gazda, sau sa declarati in al mod legatura dvs. cu o persoana fizica sau juridica.
 • Falsificati headerele sau sa manipulati in alt mod elementele de identificare pentru mascarea originii continutului transmis prin intermediul serverelor HOST IDEEA.
 • Uploadati, publicati sau transmiteti continut pe care nu aveti dreptul sa il comunicati sub incidenta legii sau a unor obligatii contractuale (de exemplu, informatii interne, drept de proprietate, confidentialitate invatate si discutate ca parte a unui contract de munca sau sub angajament de confidentialitate).
 • Uploadati, postati sau transmiteti in alt mod continut care incalca patentele (brevetele), marcile inregistrate, secretele de marca, drepturile de autor, drepturile la intimitate sau publicitate, sau alte drepturi de proprietate ale oricarei parti.
 • Uploadati, postati sau transmiteti emailuri comerciale nesolicitate, denumite „spam”. Aceasta include marketingul neloial, publicitatea sau alte activitati legate de „spam”, cum ar fi:
  • Trimiterea de email-uri in masa catre recipienti care nu au solicitat email sau sa trimiteti cu adresa de raspuns falsa
  • Promovarea unui site prin linkuri, titluri, descrieri neadecvate, sau
  • Promovarea site-ul prin postarea repetata de texte identice in forumurile publice.
 • Uploadati, postati sau transmiteti in alt mod materiale care contin virusi sau alte coduri, fisiere sau programe realizate pentru a intrerupe, distruge sau limita functionarea oricarei componente software sau hardware a serverelor HOST IDEEA sau ale unei terte parti.
 • Conturbati sau sa intrerupeti Serviciul sau serverele sau retelele legate de Serviciu, sau sa incalcati cerintele, procedurile, politicile sau regulamentele legate despre Serviciu.
 • Incalcati intentionat sau nu orice lege locala, statala, nationala, sau internationala in vigoare sau politicile ICANN.
 • Furnizati suport material sau resurse (sau sa ascundeti sau sa deghizati natura, locatia, sursa sau proprietatea suportului material sau a resurselor) oricarei organizatii.
 • Urmariti sau hartuiti in alt mod pe cineva.
 • Interveniti sau sa intrerupeti serviciul sau serverele sau retelele conectate la Serviciu, sau sa nu respectati orice cerinte, proceduri, politici sau regulamente a retelelor conectate la reteaua HOST IDEEA.
 • Colectati, transmiteti sau sa stocati date personale sau financiare despre orice individ sau entitate.
 • Promovati sau sa furnizati informatii de pregatire despre activitati ilegale, sa promovati violenta fizica si jignirile impotriva unui individ sau grup, sau sa promovati orice act de cruzime fata de animale. Aceasta include dar nu numai, furnizarea de instructiuni privitoare la realizarea bombelor, grenadelor si altor arme, si crearea de site-uri „Crush”.

Sunteti de acord sa nu implicati HOST IDEEA, in orice cereri sau plangeri rezultand din Serviciu care va cauzeaza pagube dumneavoastra sau altei parti. HOST IDEEA isi rezerva dreptul sa va investigheze pe dvs., afacerea dvs. si/sau personalul dvs., site-ul dvs. si materialele continute de site in orice moment. Aceste investigatii vor fi facute doar in beneficiul HOST IDEEA si nu pentru beneficiul dvs. sau unei terte parti. Daca investigatia releva orice informatie, actiune sau omisiune care in opinia HOST IDEEA constituie o violare a legilor sau a regulamentelor nationale sau internationale sau a politicilor HOST IDEEA, HOST IDEEA va putea inchide imediat site-ul dvs. si va notifice aceasta actiuneprin email la adresa furnizata in formularul de comanda.
Sunteti de acord sa renuntati la dreptul de actiune sau orice revendicare pe care le-ati putea avea impotriva HOST IDEEA pentru asemenea actiuni.

Politica de trimitere a email-urilor

Trimiterea masiva de email-uri determina consumarea masiva a resurselor unui server, aceasta avand un impact negativ asupra calitatii serviciilor receptionate de cliienti.

SPAM-ul este total interzis

Prin SPAM intelegem trimiterea de mesaje email bulk si/sau comerciale nesolicitate folosind serviciile HOST IDEEA sau ale altui furnizor de servicii cu referire la HOST IDEEA sau la orice site gazduit de HOST IDEEA. Identificarea unui cont care face SPAM atrage automat stergerea lui fara posibilitatea de recuperare a datelor.

Suport, garantii si domenii web

HOST IDEEA isi rezerva dreptul sa stabileasca limite sau sa extinda orice fel de suport oferit pentru serviciul contractat, si orele la care este disponibil.

Sunteti de acord sa oferiti garantii pentru HOST IDEEA si partenerilor sai ca nu veti avea pretentii sau cereri, incluzand taxele mandatarilor cerute de a o treia parte datorate aparitiei acesteia in Continutul site-ului dvs., folosirii de catre dvs a Serviciului, relatiei dvs cu Serviciul, incalcarii ADU de catre dvs sau incalcarii oricaror altor drepturi ale altei parti, incluzand , dar nelimitandu-se la utilizarea de catre dvs. a continutului, marci inregistrate, nume comerciale, materiale cu drept de autor sau patentate sau alte drepturi de proprietate intelectuala.

HOST IDEEA isi rezerva dreptul ca pe cheltuiala sa isi asume apararea si controlul a oricarei garantii din partea dvs., dar facand acest lucru nu va scuteste de obligatie de garantie din partea dvs. Ati luati la cunostinta ca HOST IDEEA poate stabili practici si limitari generale ale folosirii Serviciului.

HOST IDEEA isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe temporar sau permanent Serviciul (sau orice componenta a acestuia) cu sau fara preaviz, in orice moment. Sunteti de acord ca HOST IDEEA nu este raspunzator dvs sau unei alte parti de orice modificari, suspendari sau intreruperi ale Serviciului.

Domeniile web se inregistreaza doar dupa confirmarea platii conform facturii proforme emise prin formularul de comanda. Daca intre data depunerii comenzii si data confirmarii platii numele de domeniu care se doreste a fi achizitionat este inregistrat de catre un tert beneficiar, clientul are posibilitate de a solicita returnarea sumei achitate sau pastrarea ei in contul de client pentru plati ulterioare.

Declinarea responsabilitatii

INTELEGETI SI SUNTETI DE ACORD CU FAPTUL CA:

Utilizarea serviciului se face pe riscul dvs. serviciul este furnizat pe baza: „asa este”. host ideea nu isi asuma responsabilitatea si nu acorda garantii de nici un fel, nici in mod explicit nici implicit, inluzand, dar nelimitandu-se la garantiile de comercializare obisnuite, la potrivirea pentru un scop anume. Orice material downloadat sau in alt mod obtinut prin folosirea serviciului se realizeaza la discretia si riscul dvs si ca sunteti singurul responsabil pt orice stricaciune a computerului dvs sau pierderea de date rezultata in urma dowloadarii unor materiale. Mecanismele de securitate incorporate in software(sistem) cunosc limitari efective/inerente, dvs avand responsabilitatea de a identifica exact necesitatile dvs. Host ideea prin prezentul acord sau alti termeni furnizati nu garanteaza ca:

 • serviciul se potriveste exact cerintelor dvs.
 • serviciul va functiona neintrerupt, in siguranta si fara erori.
 • rezultatele obtinute prin folosirea serviciului vor fi fara greseala si de incredere.
 • calitatea produselor, serviciilor, infromatiilor sau altor materiale cumparate sau obtinute de dvs prin serviciu vor indeplini asteptarile dvs.
 • orice eroare a software-ului va fi corectata.

Nici un sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta prin sau de la serviciu nu creeaza orice alte garantii neprecizate in actualul acord. Host ideea nu isi asuma responsabilitatea pentru nerespetarea termenelor limita , pentru stergerea, nefurnizarea sau stocarea eronata a oricarei forme de comunicare sau oricaror setari personalizate utilizate de dvs.

Host Ideea va face eforturi insemnate pentru a intretine serviciul, totusi, Host Ideea nu raspunde pt stricaciuni, pierderi de date, detalii de client sau detalii de vanzator, venit sau alte pagube produse afacerilor datorate intarzierilor, transmiterea gresita sau netransmiterea informatiilor, datorate restrictiei sau intreruperii accesului, bug-urilor sau altor erori, folosirii neautorizate datorate impartirii accesului la serviciu, sau altor interactiuni cu serviciul.

Sunteti responsabil de intretinerea si salvarea de siguranta (back-up) datelor dvs si de orice informatie stocata prin serviciu.

Limitarea obligatiilor

Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca host ideea, asociatii sai sau alti parteneri, directorii , actionarii sau angajatii host ideea nu au obligatii pentru orice paguba directa, indirecta, speciala, exemplara, inclusiv, dar nelimitandu-se numai la pagube de pierdere de castiguri viitoare, bunacredinta, folosire, date sau alte bunuri intangibile (chiar daca ati avertizat host ideea de posibilitatea unor asemenea pierderi), rezultand din: folosirea sau imposibilitatea folosirii serviciului. erori, defecte, omisiuni intarzieri in operatii sau transmisii sau orice alta neregula a bunului mers al servicului sau a software-ului. Costul procurarii de bunuri sau servicii pentru inlocuirea celor cumparate sau obtinute prin mesaje sau tranzactiilor realizate prin serviciu. Acces neautorizat sau alterarea transmisiilor dvs si datelor. Declaratiilor si comportamentului unei alte parti fata de serviciu. orice bun sau serviciu oferit sau vandut prin intermediul serviciului. Orice alta situatie referitoare la serviciu sau la software.

Legea aplicabila si forta majora

Legea aplicabila ADU si relatia dintre dvs si HOST IDEEA va fi sub incidenta legilor Statului Roman.

Cu exceptia obligatiei de a efectua plati, niciuna dintre parti nu va fi responsabila pentru orice esec sau intarziere in actiunile sau incactiunile sale reglementate de acesti ADU daca acestea se datoreaza unei cauze pe care nu o poate controla cum ar fi (dar nelimitandu-se la acestea) acte de razboi, acte guvernamentale, intreruperea Internetului (care sa nu rezulte din actiunile sau inactiunile lui HOST IDEEA), fenomene naturale, cutremure, embargouri, sabotaj, conflicte de munca. Aceste cauze de forta majora:

 • Trebuie notificate celeilalte parti promt.
 • Partea aflata in caz de forta majora trebuie sa utilizeze eforturi comerciale rezonabile ca sa corecteze prompt orice disfunctionalitate sau intarziere.

Daca HOST IDEEA nu este in stare sa poata oferi Serviciul pentru o perioada de 30 de zile consecutive din cauza unui eveniment de forta majora continuu, dvs. veti putea rezilia Serviciul, dar HOST IDEEA nu va avea nici o obligatie in legatura cu asta.

Relatia dintre parti

Acest acord nu va stabili nici o relatie de parteneriat, asociatiune in participatiune, relatii de munca, franciza sau agentie intre HOST IDEEA si dvs. Nici HOST IDEEA, nici dvs. nu veti avea puterea de a lega cealalta parte sau sa creeeze obligatii pentru cealalta parte fara a avea un consimtamant prealabil de la aceasta, in scris, cu exceptia celor precizate expres in acest acord.

HOST IDEEA si dvs. sunteti de acord ca, exceptand cele precizate expres in acest acord, nu vor exista terti beneficiari ai acestui acord, cum ar fi companiile de asigurari pentru orice parte sau utilizatorii dvs, fara ca acest exemplu sa fie limitativ.

Clauze finale

SOLUTIONAREA LITIGIILOR
Orice litigiu decurgand din sau in legatura cu acest contract, inclusiv referitor la incheierea, executarea ori desfiintarea lui, daca nu poate fi solutionat pe cale amiabila, se va solutiona prin judecatoria Iasi.
Acesti ADU constituie un acord dintre HOST IDEEA si dvs. si va guverneaza utilizarea serviciilor, constituind contractul de prestari servicii incheiat intre dvs. si HOST IDEEA. Puteti de asemenea sa va aflati sub autoritatea altor termeni aditionali sau conditii de utilizare ce se aplica in momentul in care utilizati alte servicii HOST IDEEA, continut sau software al unui tert.

Daca orice prevedere a acestor ADU sau altor documente incorporate este dovedita de o institutie competenta ca fiind invalida, partile sunt de acord ca aceasta institutie sa incerce sa ia in consideratie intentiile partilor asa cum sunt reflectate in prevedere, iar restul prevederilor ramanand in vigoare.

Sunteti de acord ca fara a tine seama de alta lege sau statut, orice revendicare sau pricina ce reiese din acesti termeni sau sunt legati de utilizarea serviciilor sau a ADU trebuie inaintata in decurs de un an dupa ce aceasta cerere a fost ridicata sau va fi pentru totdeauna clasata. Titlurile sectiunilor in acesti termeni sunt numai pentru convenienta si nu au nici un efect legal sau contractual.